Pro nově registrováné zákazníky je připravena sleva 5% jako dárek . Sleva je pevně přiřazena k účtu a je platná na všechny další objednávky.
menu

Výjezd pojízdných prodejen říjen 2024

12-13.10.  Velká pardubická 

Tento víkend se jezdecké potřeby Mauricio se svou pojízdnou prodejnou zúčastní 134. ročníku Velké pardubické, jedné z nejvýznamnějších dostihových událostí v Česku i celé střední Evropě. Návštěvníci tohoto prestižního závodu se mohou těšit na bohatou nabídku jezdeckých potřeb, kterou Mauricio přiveze přímo na místo.

Pojízdná prodejna nabídne nejen špičkové vybavení pro jezdce, jako jsou přilby, jezdecké boty či rukavice, ale také produkty pro péči o koně. Tým Mauricio bude na místě poskytovat odborné poradenství, takže návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost konzultovat své potřeby a vybírat z širokého sortimentu.

Účast Mauricio na Velké pardubické slibuje zpestření pro všechny milovníky koní a jezdeckého sportu. Pro mnohé bude návštěva jejich pojízdné prodejny skvělou příležitostí doplnit výbavu a zároveň získat cenné rady od zkušených profesionálů.

 

 

 

4o

NjI0MGU